Vi er ikke som de andre

Düwald Nordic, din forhandler af hårextensions i den bedste kvalitet! Vi har været med i branchen i over 20 år. Dette betyder at du får en samarbejdspartner som ved alt om hair extensions

Uanset om du er en salonejer eller en hårforlængelsesentusiast, har vi dig dækket. Vi tilbyder hårextensions til alle typer og budgetter, med to forskellige kvaliteter at vælge imellem. Og hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal gå med, så fortvivl ej - bare ring til os, så hjælper vi dig.

Hos Düwald Nordic tror vi på fuld gennemsigtighed, så du altid ved præcis, hvad du får. Vi bruger ingen tricks for at få vores hår til at virke bedre, end det er – det du ser, er hvad du får. Intet af vores hår er belagt med silikone, og alt vores hår er double drawn, for maksimal tykkelse og fylde.

Vi har et bredt udvalg af længder og vi tilbyder helt glat eller med let fald. Vi tilbyder kurser for nybegyndere eller for de øvede. Vi tilbyder et stort udvalg af det værktøj du skal bruge til at lave påsætninger. Derudover hjælper vi gerne med gode råd.

Så uanset om du ønsker at tilføje lidt længde , fylde eller meget volumen, er Düwald Nordic hairextensions - perfekt.

Vi er mere end blot din forhandler. Vi er din samarbejdspartner der ønsker dig stor succes. Lad os sammen løfte dit niveau!