Kunne du tænke dig at blive forhandler

Tak for din interesse i at blive forhandler af Düwald Nordic's produkter. Vi leder altid efter nye salonpartnere, der brænder for at give deres kunder det bedste inden for branchen.

For at blive forhandler kræves det at du arbejder i salon med CVR-nummer.

Som forhandler har du adgang til hele vores udvalg af produkter til fordelagtige indkøbspriser. Du vil selvfølgelig også modtage vores fremragende kundeservice fra vores erfarne team.

For at ansøge om at blive forhandler skal du blot udfylde formularen nedenfor med dine salonoplysninger og et medlem af vores team, vil kontakte Jer snarest.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og at hjælpe dine kunder med at nå deres hårmål!

Genius hair extension fra Duwald nordic

Vi er ikke som de andre

Düwald Nordic, din forhandler af hårextensions af den bedste kvalitet! Vi har været med i branchen i over 20 år- Dvs. du får en samarbejdspartner som ved alt om hair extensions

Uanset om du er en salonejer eller en hårforlængelsesentusiast, har vi dig dækket. Vi tilbyder hårextensions til alle typer og budgetter, med to forskellige kvaliteter at vælge imellem. Og hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal gå med, så fortvivl ej - bare ring til os, så hjælper vi dig.

Hos Düwald Nordic tror vi på fuld gennemsigtighed, så du altid ved præcis, hvad du får. Vi bruger ingen tricks for at få vores hår til at virke bedre, end det er – det du ser, er hvad du får. Intet af vores hår er belagt med silikone, og alt vores hår er doubledrawn,for maksimal tykkelse og fylde.

Vi har et bredt udvalg af længder og vi tilbyder helt glat eller med let fald. Vi tilbyder kurser for nybegyndere eller for de øvede. Vi tilbyder et stort udvalg i det værktøj du skal bruge til at lave påsætninger. Derudover hjælper vi gerne med gode råd.

Så uanset om du ønsker at tilføje lidt længde , fylde eller meget volumen, er Düwald Nordic hairextensions - perfekt.

Vi er mere end blot din forhandler. Vi er din samarbejdspartner der ønsker dig stor succes. Lad os sammen løfte dit niveau!